sestdiena, 2012. gada 13. oktobris

CHOCOLATE NAIVE JEB NAIVE ŠOKOLĀDE






Lietuvietis Domants Užpalis (Domantas Užpalis) ir Naive šokolādes jebšu naivo šokolādīšu radītājs. Molētu rajonā Lietuvas ziemeļaustrumos kādā dāčā ir iekārtota neliela ražotne un šokolādes tapšanas process tiek organizēts no pupiņas līdz tāfelītei. Šokolādes logo veido retro stila attēls ar šokolādes meistaru vienritenī. Zīmola neatņemama sastāvdaļa ir iedvesmojošie apraksti, kas saistīti ar katra Naive šokolādes veida rašanos.

Katra tāfelīte ir ar rokām uzmanīgi iesaiņota askētiskā kartona ietvarā un katrs iesaiņojums ir šokolādes meistara pašrocīgi parakstīts. Praktiski visām sastāvdaļām ir bioloģiskas vai biodinamiskas audzēšanas izcelsme. Patlaban sortimentā ir četras dažādas šokolādes - tumšā šokolāde (dažādas izcelsmes kakao pupiņu sajaukums, kakao saturs 63%) ar apelsīnu un kanēli, Grenadas tumšā šokolāde (kakao saturs 71%), Ugandas tumšā šokolāde (kakao saturs 68%) ar jūras sāli un piena šokolāde (kakao saturs 43%).
 
 
 
 

 
 
Atverot iesaiņojumu, telpa zibenīgi piepildās ar spēcīgu šokolādes aromātu, kurā manāmas apelsīnu un kanēļa notis. Jutekliski kūst mutē. Garša ir spēcīga un šokolādē ir veiksmīgi integrētas apelsīna un kanēļa garšas. Ļoti kvalitatīvs un ļoti gards produkts. Lieliski sader kopā ar portvīnu.
 
 
 
 
Pagaidām nav ziņu, ka šokolādes būtu nopērkamas Latvijā, taču tās var pasūtīt internetā. Diemžēl daudzos no mājas lapā norādītajiem veikaliem Viļņā bija pieejams tikai saldējums, ko arī varu ieteikt, bet šokolādes varēja nopirkt tikai Panorama tirdzniecības centrā.

Vairāk info http://chocolatenaive.com
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru